Följ med oss på utomhusupplevelser i den sydligaste delen av Sverige. Följ med på helguidade flerdagarsturer som ”Outdoor Slow down” eller det helguidade ”Tältäventyr”. Vi är specialister på eldnära utomhusmatlagning – både öppna datum och för grupper – och kan också ordna guidade turer för grupper i vackra Skåne.

Vandring i vackra Skåne

Skåne är den sydligaste delen av Sverige och har många vackra vandringsleder. Den mest berömda är Skåneleden med mer än 100 kilometer tydligt märkta leder.

Med Robusta Äventyr kan du välja vandringssemester med olika utmaningsnivåer- från riktiga mjuka äventyr till mer tuff vandring, eller välja bland våra andra utmanande äventyr utomhus.

Prova Tältäventyr där allt är förberett för dig, du behöver bara ta med kläder inför den här natten i skogen – eller välj en flerdagars tur som Outdoor Slow Down, där själen verkligen får landa och du når en ny form av närvaro.

Eldnära matlagning

Njut av den fantastiska gemenskap och närvaron som uppstår nära eldarna när du utmanar dig själv i någon av våra utematlagningsaktiviteter?

Vi justerar aktivitetsnivån utifrån gruppstorleken och dina tidigare färdigheter av friluftsliv, men du kan vara säker på att varje event ger dig en äkta upplevelse med eld, rök, naturliga ingredienser, skandinavisk natur och skandinavisk mat i fokus.

Som bas kan du prova The Edible country med råvarusfari och lite enklare lunch – eller Nature’s Chef där tre till fem rätter blir det gemensamma uppdraget beroende på gruppstorlek. Och vill du ha en verklig utmaning, tveka inte att boka Culinary Outdoor, en lunch till lunch-upplevelse som du aldrig kommer att glömma.

Äkta upplevelser utomhus

Oavsett om du vill ha en bekväm semester med smidig vandring eller längtar efter en mer prövande upplevelse i skogen eller vill utforska de mer rofyllda spåren i Skåne centrum, erbjuder vi väl genomtänkt utformade upplevelser.

Vårt mål är att hjälpa dig att uppleva svensk natur på ett äkta sätt.

Din personliga guide till Skåne

Vi vill gärna följa med dig ut och ge dig historien bakom landskapet.

Eller prova vår vulkanvandring med guide, som erbjuds på schemalagda dagar under säsongen.

Välkommen till Robusta Äventyr!

Vår målsättning är att skapa äkta och tillgängliga äventyr för dig att njuta av! Vi vet mycket om skånsk natur, tveka inte att kontakta oss.

Pin It on Pinterest